Koers Amerikaanse Dollar (USD)

Bekijk hier de real-time Dollar/Euro wisselkoers. Bereken snel Amerikaanse dollars om naar Euro’s of andere valuta met de handig koersconverter of krijg een overzicht van de ontwikkelingen van de laatste jaren in een overzichtelijke grafiek van de dollarkoers.

Betrouwbare Dollar/Euro koers

Voor de dollarkoers wordt gebruik gemaakt van de meest actuele data die er beschikbaar is. Zo wordt de koers meerdere keren per uur ververst en heeft u altijd een betrouwbaar inzicht van wat de Amerikaanse Dollar waard is ten opzichte van de Euro. Door deze koers goed in de gaten te houden kunt u op een voor u gunstig tijdstip Dollars wisselen bij een wisselkantoor of bank. Wachten op de juist koers loont vrijwel altijd, echter is het wel nodig om hier de nodige aandacht aan te besteden. Ook al lijkt de dollarkoers over het algemeen stabiel, het is toch aangeraden om uit te kijken met de momenten waarop u de munt wisselt. Kijk dus regelmatig wat de koers van de dollar doet!

Slim dollars inkopen

Ook al zijn de Euro en Dollar behoorlijk stabiele munten, bij grotere bedragen loont het om op de timing te letten. Wanneer je de tijd hebt om je dollars in te kopen adviseren we hier even aandacht en tijd aan te besteden. Zo bent u goed voorbereid wanneer u een internationale zakendeal sluit of wanneer u goedkoop dollars wilt inkopen voor uw vakantie. Het loont namelijk om uw inkoop- of verkoopmoment af te stemmen op de koersen. Ondernemers en particulieren die slim dollars wisselen besparen al snel vele procenten op jaarbasis!

Direct dollars naar euro’s wisselen?

Wanneer je dollars of euro’s wilt wisselen, doe dit dan alleen op betrouwbare locaties. Een altijd veilige keuze is GWK Travelex, bekijk hier het overzicht van wisselkantoren van GWK en vind er een bij jou in de buurt. Ook op internationaal georiënteerde locaties als Schiphol kun je gemakkelijk geld wisselen.


Wisselkoersconverter

USD
EUR
Amerikaanse Dollar
Euro

Koers Amerikaanse Dollar afgelopen maand:

Koers Amerikaanse Dollar afgelopen 5 jaar: