Koersconverter

Snel omrekenen van de ene naar de andere valuta doe je met onze handige koersconverter. De koersconverter maakt gebruik van de meest actuele wisselkoersen van vrijwel alle valuta ter wereld. De converter is ook beschikbaar als widget voor op uw website.

Wisselkoersconverter

USD
EUR
Amerikaanse Dollar
Euro
Over de koersconverter

De koersconverter is geschikt voor iedereen die gemakkelijk en op basis van betrouwbare data valuta wil omrekenen. De converter is zowel geschikt voor reizigers als voor professionele handelaars in valuta (zg. forex trading) en consumenten die internationaal online shoppen. De data in de converter wordt dagelijks bijgewerkt, zodat u altijd rekent met de meest actuele wisselkoersen.

Gratis koersconverter voor op uw site

Heeft u een reisblog, een site over reizen of een financiële site? Dan is onze gratis widget wellicht handig voor u! De widget kan qua kleuren volledig aangepast worden aan de stijl van uw website.

Let op!

Omdat een grenswisselkantoor of bank bij het geld wisselen ook een commissie rekent, zal de daadwerkelijke koers iets hoger zijn dan wat onze koersconverter je voorrekent. Ook kan de koers gedurende de dag fluctueren. De output van de calculator is dus bedoeld als leidraad en niet geschikt voor transactiedoeleinden.

BewarenBewaren