Beurskoersen: weergave internationale koersen

Snel weten hoe het staatBeurskoersen met de beurskoersen wereldwijd of juist dichter bij huis in Nederland? In het onderstaande overzicht tref je actuele gegevens van beurskoersen aan. Standaard laten we de beurskoers van de NASDAQ zien, binnenkort gaan wij uitbreiden om meer informatie te tonen van verschillende beurzen ter wereld. Bekijk ook de ontwikkeling van de AEX koers.

Zo heb je op een simpele en snelle manier toegang tot realtime beurskoersen, wereldwijd. We wensen je veel succes met handelen op de beurs!

Nasdaq koers

Tip: inkopen bij lage beurskoersen

Het loont vaak om aandelen aan te schaffen bij een lage aandelenkoers. De kans op verder verval van de beurskoers is gering en de stijging van de aandelenkoers zal relatief groter zijn. Daarmee heeft u een groter kans op rendement. Wanneer u een beginnend belegger bent zult u hiermee moeten oefenen of ervaren beleggers moeten raadplegen.

Omdat de gegevens van de beurskoersen in bovenstaande overzicht aangeleverd worden door een derde partij, kunnen we geen 100% garantie geven op de juistheid. Controleer dus altijd de aankoopprijs bij de aanschaf van aandelen of laat u adviseren door een ervaren belegger of beleggingsadviseur.

Geen verstand van beleggen op de beurs?

Voor een doorgewinterde belegger is handelen op de beurs een potentiƫle goudmijn (al zijn er ook ervaren beleggers die veel geld verliezen). Een beginnende belegger doet er daarom verstandig aan voorzichtig te beginnen of expertise in te schakelen alvorens te starten met beleggen. Veel startende beleggers doen dat bijvoorbeeld via Alex. Slim beleggen is onlosmakelijk verbonden aan de beurskoersen; dus wanneer je zelfstandig aan de slag wilt, moet je vanaf dag 1 nauwlettend de beurskoersen in de gaten houden.

Door de digitalisering van de wereld is het eenvoudig om ook buiten Nederland te handelen op buitenlandse beurzen. Gezien de aanhoudende onrust en onzekerheid in de eurozone is het beslist een goed moment om over de grens te kijken! Hou voor de internationale handel ook de dollarkoers in de gaten.

BewarenBewaren

BewarenBewaren