Valuta calculator

Met de valuta calculator van Valutawijzer bereken je gemakkelijk de wisselkoers van bijna alle valuta. Elke dag maken duizenden Nederlanders gebruik van onze calculator om de actuele waarde van valuta te berekenen. De valuta calculator is geschikt voor zakenmensen, valutahandelaars, reizigers en mensen die vanuit huis producten inkopen bij internationale webshops. De wisselkoersen die de converter gebruikt worden meerdere malen per dag bijgewerkt, zodat je altijd een betrouwbaar beeld hebt van de munt die je omrekent.

Omrekenen met de valuta calculator

Gebruik de onderstaande converter om direct te starten met geld omrekenen:

Wisselkoersconverter

USD
EUR
Amerikaanse Dollar
Euro

De omrekencalculator maakt gebruik van de meest betrouwbare bronnen, maar is vrijwel nooit 100% gelijk aan de waarde die je daadwerkelijk betaalt. Bedrijven hanteren verschillende koersen (bijv. dagkoersen van voorgaande dag of per week) en daarnaast wordt meestal een commissie gerekend voor de transactie, zeker wanneer je wisselt bij een grenswisselkantoor of geld pint in het buitenland.

Valuta calculator voor op je site

Wanneer je zelf een financiële site of een reisblog beheert, kun je gratis onze calculator aan je site toevoegen. Je kunt de kleuren van de converter aanpassen en vervolgens een code genereren die je in de broncode van je website kunt plakken. Genereer hier direct de widget voor je site.

Wissel je geld op het juiste moment

Door de koersen met regelmaat in de gaten te houden kun je valuta gunstig inkopen en veel geld besparen. Zeker wanneer je geen haast hebt, is het verstandig dit te doen. Ga naar de pagina van de gewilde valuta om te zien hoe de koers de afgelopen jaren zich heeft ontwikkeld.