Bitcoins kopen

Bitcoin, de eerste en bekendste cryptovaluta, is razend populair. Veel handelaren investeren in de munt en sinds zijn bestaan zijn er al verschillende miljonairs van gekomen. Maar hoe koop je deze munt? Het kopen van Bitcoins is relatief eenvoudig en kunt u veilig en snel doen. Hieronder staat het stappenplan om zelf Bitcoins te gaan kopen en verkopen.

Bitcoins kopen zonder Wallet

U hoeft niet altijd een Wallet te gebruiken om direct Bitcoins te kunnen kopen, u kunt ze ook kwijt op een beurs of bij de aanbieder zelf.

Een aantal veilige aanbieders op een rijtje:

Litebit.eu Litebit is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Zoetermeer. Bij Litebit kunt u niet alleen Bitcoins kopen maar zij bieden een wijd assortiment aan van verschillende cryptovaluta. U kunt eenvoudig uw Bitcoins betalen via iDeal die direct in uw account verschijnen, u heeft dus geen wallet nodig! Ook voor andere cryptovaluta biedt Litebit wallets aan, waardoor ze allemaal handig op één plek staan.

Bitvavo.com Bitvavo is ook een Nederlands bedrijf gevestigd in Amsterdam. Bitvavo biedt verschillende cryptovaluta aan en zorgt dat je ze direct in je wallet kan opslaan. Bijkomend voordeel is dat Bitvavo geen minimumbestelwaarde heeft, ideaal dus voor de beginnende handelaar die het even wilt uitproberen! Je rekent de coins eenvoudig af via iDeal of bankafschrijving.

CoinBase.com Coinbase is een alles-in-een online wallet. De Bitcoins worden online opgeslagen, waardoor je op al je apparaten (PC, telefoon, iPad) bij je Bitcoins kan. Een voordeel van CoinBase is dat je direct Bitcoins kan kopen door middel van je bankrekening of creditcard. Naast de Bitcoin worden ook Bitcoin Cash, Ethereum en Litecoin ondersteund.