Geld wisselen op Brussels Airport? Overzicht van alle geldwissellocaties

Op reis of op vakantie vanaf vliegveld Zaventem? Wil je weten op welke locaties op de luchthaven je geld kan wisselen? Voor alle reizigers hebben wij een overzicht gemaakt van geldwissellocaties op Brussels Airport. Hier treft u een handig overzicht om Euro’s om te wisselen naar vreemde valuta.

Algemeen Image Banner 234 x 60

Op luchthaven Zaventem kun je het beste geld wisselen bij GWK Travelex, deze hebben verschillende kantoren en geldautomaten op het vliegveld. Ook beheert de bank Belfius twee geldwisselautomaten op het vliegveld. GWK Travelex biedt op Brussels Airport de mogelijkheid om vreemde valuta vooraf te bestellen. Zo ligt uw geld direct klaar voor uw reis en kunt u zorgeloos vertrekken. Vooraf uw geld bestellen biedt tevens het voorbeeld dat u valuta kan wisselen tegen de huidige wisselkoers.GWK Kantoren

Vertrek: Kantoor tegenover check-in rij 1
Pier A: Balie in de centrale wachtzone en winkel
Pier B: Balie ter hoogte van Gate B8

Bestel vooraf uw geld bij GWK Travelex en haal het op vlak voor uw reis.

Geldwisselautomaten

Geldwisselautomaten van GWK Travelex en Belfius zijn te vinden in:

  • De vertrekhal
  • De aankomsthal
  • De Bagagehal
  • Pier A
  • Pier B

Geld van tevoren klaar laten leggen

Op Brussels Airport kunt u uw geld van tevoren klaar laten leggen. Bestel online uw geld bij GWK Travelex en haal uw valuta op elk gewenst moment op. Tevens profiteert u van 0% provisie en van de huidige wisselkoers. Is de wisselkoers bij ophalen toch anders? Dan wordt deze aan u doorberekend. Op Brussels Airport biedt GWK tevens een terugkoopgarantie aan, zo kunt u uw overgebleven valuta na uw reis weer inwisselen voor dezelfde wisselkoers.

Geld meenemen op reis

Voor sommige bestemmingen geldt een limiet van contant geld dat u mee mag nemen, zoek daarom voor vertrek uit aan welke regels u moet voldoen. Speciaal voor u hebben wij de regels op een rijtje gezet om geld mee te nemen op reis.

BewarenBewaren