Grenswisselkantoor

Een grenswisselkantoor is een kantoor bij de grens, op een vliegveld of station waar je geld kunt wisselen. Het gaat daarbij om het wisselen van de ene valuta naar de andere valuta in contanten. Wanneer je online geld bestelt, kun je dit bij een grenswisselkantoor van bijvoorbeeld GWK Travelex ophalen.

Waar vind je een grenswisselkantoor?

Vroeger kon je bijvoorbeeld geld wisselen bij de grensovergangen van Nederland naar België en Duitsland. Tegenwoordig zijn grenswisselkantoren met name te vinden op vliegvelden en treinstations. Op vliegvelden vind je meestal meerdere kantoren en ook op de grotere stations vind je meestal een wisselkantoor. Lees meer hoe u geld kunt wisselen op Schiphol.

Wisselkantoren in Nederland

In Nederland zijn met name GWK Travelex en banken aanbieders van geldwisseldiensten. Dit zijn tevens ook de meest betrouwbare opties, omdat je gangbare commissies betaalt en dus niet het risico loopt opgelicht te worden. Bent u op zoek naar een wisselkantoor bij u in de buurt? Bekijk dan de Lijst van grenswisselkantoren Nederland.

GWK Travelex

De meest gerenommeerde partij met een grenswisselkantoor op vrijwel elke nuttige locatie (vliegvelden, stations) is GWK Travelex. Dit bedrijf biedt ook de optie voor online geld bestellen dat je vervolgens op locatie kunt afhalen.