Snel en gemakkelijk geld omrekenen

Wil je geld omrekenen? Of je nu op reis gaat of vanaf de bank internetaankopen doet bij een webshop in de VS, het is altijd handig om snel geld om te kunnen rekenen. Geld omrekenen doe je gemakkelijk met onze koersconverter. De converter geeft je de actuele wisselkoers van vrijwel alle valuta ter wereld.

Geld omrekenen met de koersconverter

Je kunt direct geld omrekenen met de onderstaande calculator:

Wisselkoersconverter

USD
EUR
Amerikaanse Dollar
Euro
Koop je geld slim in!

Wanneer je geen haast hebt, loont het om het koersverloop van de valuta die je wilt wisselen of waarin je wilt inkopen in de gaten te houden. Door op een dalmoment in te kopen (wanneer de valuta het minst waard is ten opzichte van de Euro), kun je veel geld besparen. Zeker wanneer de Euro op dat moment op een piek staat. Waar handelaars en bedrijven bij een tegenovergestelde beweging soms veel geld verliezen, kun je er dus ook slim van profiteren.

Actuele koersgrafieken

Omdat geld omrekenen je alleen een momentopname biedt, is het ook verstandig de historische koersgegevens en de koersontwikkeling onder de loep te nemen. Dat doe je gemakkelijk met de onderstaande tool, waarin overzichtelijk de koers van de Amerikaanse Dollar (USD) is weergegeven over de afgelopen 5 jaar. U kunt zelf het tijdsbestek vergroten of verkleinen en dit voor iedere valuta doen op Valutawijzer.nl.

Wisselkoers Amerikaanse Dollar (5 jaar)

Let op: speculeren met valutakoersen brengt altijd een risico met zich mee. Ook al is een stijgende lijn te zien, de volgende dag kan de koers weer totaal anders zijn. Handel dus met je verstand!

Koersconverter op je site op blog?

Je kunt de koersconverter van Valutawijzer.nl ook op je eigen blog of site plaatsen. De widget is qua kleurstelling 100% aan te passen aan je eigen site, zodat hij naadloos aansluit op de stijl van je site. Genereer hier gratis een koerswidget voor op je site. De gegenereerde code kun je in de broncode van je website plakken.

BewarenBewaren