Buitenlands geld bestellen

Ga je op reis naar een land buiten de Eurozone en heb je buitenlands geld nodig? Het is dan handig online geld te bestellen. Wanneer je van tevoren je geld online bestelt betaal je de dagkoers van de besteldatum, wat ervoor zorgt dat je zelf veel grip hebt op hoe gunstig je inkoopt. Op het juiste moment buitenlands geld bestellen kan al snel veel schelen!

Hoe werkt het?

Wanneer u buitenlands geld wilt bestellen dan is het handig om de valutakoersen goed in de gaten te houden. Wanneer de koers voor u gunstig is dan kunt u online het gewenste bedrag aan vreemde valuta bestellen. U betaalt dan het bedrag van de koers op dat moment. Bovendien profiteert u online vaak van 0% provisie, wat bij fysieke wisselkantoren soms hoog in de kosten kan lopen. Wanneer u online geld besteld dan kan het zijn dat tot 3 dagen kan duren voordat de contanten klaar liggen. Bekijk uw dichtstbijzijnde wisselkantoor in de Lijst van grenswisselkantoren Nederland. Wilt u direct contanten hebben? Haal dan uw geld op vliegveld Schiphol.

Bestel alleen bij betrouwbare bedrijven!

De betrouwbaarste partij in Nederland voor het wisselen en online bestellen van vreemde valuta is GWK Travelex. Bij GWK Travelex profiteert u online van 0% provisie en kunt u bestellen bij een gunstige wisselkoers. Amerikaanse dollars en Engelse ponden kunt u bovendien al na 30 minuten ophalen. Ook bij gerenommeerde banken kun je vaak gemakkelijk geld wisselen. Wanneer u bij minder gerenommeerde bedrijven buitenlands geld inkoopt loopt u het risico hoge provisies te betalen.

Tips voor slim buitenlands geld bestellen

  • Hou de valutakoers ruim van tevoren al in de gaten
  • Bestel het geld op een dalmoment (bekijk valutaoverzicht)
  • Maak alleen gebruik van betrouwbare wisselkantoren

Betrouwbare aanbieder voor online bestellingen: